Osmrtnice

Dolenjska

Sporočamo žalostno vest, da je v 68. letu starosti umrl

JULIJAN KIRN

iz Velikih Brusnic 94.

Pogreb bo v nedeljo, 17. decembra, ob 15. uri na pokopališču v Brusnicah. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 91. letu starosti umrla

ANTONIJA BLAŽIČ,

rojena Rajar,

iz Novega mesta, V Brezov Log 53.

Pogreb bo v nedeljo, 17. decembra, ob 14. uri na pokopališču v Dolenjih Kamencah. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 62. letu starosti umrla

SILVA KOTNIK,

rojena Povhe,

iz Velikih Brusnic 58.

Pogreb bo v soboto, 16. decembra, ob 15. uri na pokopališču v Brusnicah. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Bela krajina

Sporočamo žalostno vest, da je v 76. letu starosti umrl

BOGDAN ROGINA,

upokojeni mizar, po domače Kalnikov,

iz Stare Lipe 18.

Pogreb bo v soboto, 16. decembra, ob 15. uri na pokopališču v Vinici. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Posavje

ZAHVALA

Ob slovesu naše drage tame

STANKE ŽAGAR

s Trebeža

se iskreno zahvaljujemo vsem, ki ste nam izrazili pisna in ustna sožalja, podarili sveče in denarne prispevke. Hvala negovalkam Centra za socialno delo za pomoč na domu, pogrebni službi Žičkar in g. župniku. Pogrebno slovesnost so dopolnile pesmi, ki jih je pokojna v času njenega zavedanja imela tako zelo rada. Zato hvala vsem, ki ste sodelovali in nam kakorkoli drugače pomagali in z nami sočustvovali.

Žalujoči: vsi njeni

ZAHVALA

Res težko je slovo,
a v večnosti se zopet snidemo.

Ob boleči izgubi drage mame, stare mame, prababice, tete in dobre sosede

KATARINE GOMILŠEK

iz Brežic

se iskreno zahvaljujemo vsem sorodnikom, prijateljem, znancem in sosedom za izrečena sožalja, besede podpore in tolažbe, darovane sveče in cvetje. Hvala doktorici Pibernikovi in sestri Tončki ter osebju internega oddelka Splošne bolnišnice Brežice za zdravljenje, pogrebni službi za pogrebne storitve, gospodu župniku Kšeli za lepo opravljen pogreb ter pevcem za lepo zapete pesmi. Hvala sodelavcem Mercator tehnike in intenzivnega oddelka, nekdanjim maminim sodelavkam Centra za socialno delo in Zavoda za zdravstveno zavarovanje Brežice. Še enkrat hvala vsem, ki ste nam stali ob strani in mamo pospremili na njeni zadnji poti.

Žalujoči: vsi njeni

ZAHVALA

Ob prezgodnji in boleči izgubi

DUŠANA DIVJAKA

z Brega

se iskreno zahvaljujemo vsem sorodnikom, prijateljem, sosedom in sodelavcem PP Sevnica, PU Novo Mesto in bivše PU Krško za izrečena sožalja, pomoč, cvetje in sveče ter spremstvo na zadnji poti. Vsem iskrena hvala.

Vsi njegovi

Sporočamo žalostno vest, da je v 87. letu starosti umrla

AMALIJA ŠINKO

s Ponikev 4 pri Jesenicah na Dolenjskem.

Pogreb bo v torek, 19. decembra, ob 15. uri na pokopališču Sv. Jakoba na Ponikvah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 82. letu starosti umrla

TEREZIJA MARINČ

s Cerine.

Pogreb bo v ponedeljek, 18. decembra, ob 16. uri na pokopališču na Čatežu ob Savi. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Arhiv rubrike Osmrtnice in zahvale ›

Osmrtnice na Dolenjskilist.si ›

Radijske osmrtnice in zahvale ›