Žana pokazala nosečniški trebušček

2.7.2020 | 14:15

Foto: FB

Foto: FB

Je že v šestem mesecu nosečnosti ... Slovenska pevka Žana je pred meseci presenetila z novico o poroki in novico o nosečnosti. Zdaj pa je na družbenem omrežju svoje prijatelje in sledilce razveselila s fotografijo lepo zaobljenega nosečniškega trebuščka. Žana, poročena Tajm, stopa v zadnje tromesečje nosečnosti.

Žana, ki ima iz prejšnjega zakona že eno hčerko, se je pod fotografijo sicer pošalila, da je "debeluh", a ji trebušček lepo pristaja.

njena.si

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (6)

2.7.2020+5     + (5)     – (0)     Oceni delec 

Gre v njenem primeru zgolj za zdravljenje nizke samopodobe ali za egocentrizem?

2.7.2020+6     + (6)     – (0)     Oceni Jožko 

Neprimerno in neokusno razkazovanje.

3.7.2020+4     + (4)     – (0)     Oceni vl 

Žana, Žana, te ne izučijo dosedanje dobronamerne kritike, da razkazuješ tvojo nosečnost vsenaokoli. Poskusi biti srečna v krogu svoje družine, mi ti bomo pa ploskali, ko boš kupila detece. Želim ti dobro počutje! (vika lozar)

3.7.2020+1     + (4)     – (3)     Oceni Lojzekov stric 

Vika dobro si napisala Zani, kaj praviš pa za tistega učitelja ki je rit kazal v Ljubljani, bojo tvoji politkolesarji, tudi kaj podobnega naredili

4.7.2020–1     + (0)     – (1)     Oceni deejane75 

In kaj je tukaj groznega, če ženska pokaže nosečniški trebušček? Ali nimamo dovolj sovražnega govora na najvišjih političnih ravneh? Ljudje živite in pustite živeti. Če ne morete pohvaliti pa bodite tiho.

4.7.2020Oceni Jožko 

Ni sovražni govor, nič ni groznega in ne mešaj politike, je samo samo pripomba, da se glede fotografiranja drugič bolj potrudi, če se že odloči razkazovati svoje telo. Gospa je znana osebnost in pristojno bi bilo, da je fotografija temu primerne kvalitete.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava