Iskali možnosti za obogatitev pouka

6.7.2020 | 08:45

Iskali možnosti za obogatitev pouka

Na OŠ Belokranjskega odreda Semič izvajamo veliko projektov, med drugim tudi razvojna projekta POGUM, kjer razvijamo kompetence podjetnosti, ter Inovativna učna okolja, podprta z IKT za razvoj digitalnih kompetenc in kompetenc 21. stoletja. V četrtek, 2. 7. 2020, smo, z namenom povezati oba, izvedli izobraževalni dan na temo razvoja kompetenc podjetnosti s podporo IKT. 

V uvodnem delu sta vodji projektov, Darja Bremec in Barbara Fir, predstavili do sedaj opravljene naloge. Sledila je delavnica, na kateri so učitelji najprej ozaveščali kompetenco podjetnosti pri sebi tako, da so iskali svoja močna in manj močna področja. V zadnjem delu je vsak učitelj razmišljal in iskal možnosti, kako umestiti le-to v svoj letni načrt predmeta, in sicer od ideje preko virov k dejanjem, pri tem pa še smiselno umestiti IKT orodja ter digitalne kompetence. Dan je bil zelo intenziven, hkrati pa smo odkrili veliko možnosti za obogatitev pouka.

Darja Bremec, vodja projekta na OŠ Semič

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

6.7.2020Oceni vl 

Predstavljam si, da so učitelji odnesli veliko in bodo učencem lahko obogatili pouk tako, da bo še bolj zanimiv. Opozorila pa bi, da je ta zapis nekako preveč opremljen s tujkami, slovenščina je prva in je zelo pomembno kako bodo ti učitelji prenašali svoje znanje med učence. (vikalozar)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava