Kmetija 2021: Druga plat življenja zapuščene Marie

16.9.2021 | 13:30

Maria Arko (Pop tv)

Maria Arko (Pop tv)

Kmetija 2021: Druga plat življenja zapuščene Marie

Mariini otroci so že odrasli in odšli v svet. Po bolečem partnerskem razmerju je ostala brez bližnjih, sorodniki in krajani so ji obrnili hrbet. Da se bo pojavila v tv-šovu Kmetija, ni vedel nihče. Preverite, kdo je pravzaprav gospa Arko, morda boste presenečeni ...

Maria Arko iz Ribnice dobro pozna okus razočaranja in žalosti. Na Kmetijo je stopila z močno željo po svežem vetru v jadrih in upanju na boljše, lepše življenje. Čeprav je na posestvu skušala obrniti nov list in stkati nove vezi, se ji je znova pripetilo to, kar je okusila v zunanjem svetu. Kmetje so jo ocenili drugače, kot se vidi sama, kljub prijazni in spoštljivi komunikaciji se energijsko ni uspešno povezala s sotekmovalci.

Čeprav ji očitajo, da ne zna poprijeti za delo, se lahko prepričate, da je Maria v resnici zelo spretna in kreativna oseba. Veste, kakšen je njen poklic? »Moja služba je dinamična.  Veliko sem med ljudmi in na terenu, čeprav je glavno delo opravljeno za računalnikom. Sem namreč oblikovalka, svetovalka in urejevalka domov,« pojasnjuje lastnica podjetja Arko, ki se ukvarja z grafičnimi in oblikovalskimi storitvami.

Poglejte si, kakšne preobrazbe doma nastajajo izpod njenih prstov …

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava