DL: Župan Macedoni poročil ministra Andrijaniča

29.11.2021 | 13:50

DL: Župan Macedoni poročil ministra Andrijaniča

Novomeški župan Gregor Macedoni je na idilični lokaciji v Piranu poročil zanimiv par. Večno ljubezen sta si prisegla minister za digitalno preobrazbo Mark Boris Andrijanič in njegova prelepa Dhruti Babariya, rojena v Indiji. Njuna želja je bila, da poročni obred opravi prav Macedoni.

Zakonca imata sicer bogate mednarodne izkušnje. Druti je diplomirala in doktorirala na univerzi v Oxfordu, kjer vodi laboratorij za genetiko, Andrijanič, vnuk ustanovitelja novomeške Krke Borisa Andrijaniča, pa je svoje izkušnje nabiral med Evropo in ZDA.

Prav Novo mesto je bilo poleg Indije, Kanade in Anglije, na poroki velikokrat omenjeno, sta pa mladoporočenca poskrbela, da so njima najbližji, ki niso mogli priti v Slovenijo, poročni obred spremljali neposredno po videoprenosu.

Članek je bil objavljen v 41. številki Dolenjskega lista 14. oktobra 2021

Vir: Twitter

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

29.11.2021+4     + (5)     – (1)     Oceni true truic 

Študirala genetiko, on farmacijo = genska farmacija= kabala. Kdo je kdo v tej zgodbi navedeno v zg tekstu. Nm je leglo ZLA pred katerim si zatiska večina bivajočih občanov oči, z vsakomesečno plačo v Krki, regresom, božičnico, domačo klobaso in cvičkom na vikendi ob nugradi. .... Idila je ta kraj, res. Zborno mesto je Grajska cesta 2 , Grad otočec, rotary klub. Vse povezano, vse zadovoljno, vse zapisano temi ....

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava