Vaša kritika: Neprimerno darilo dedka Mraza. Je kdo odprl knjigo?

18.12.2021 | 17:00

Vaša kritika: Neprimerno darilo dedka Mraza. Je kdo odprl knjigo?

Podala bi grajo nad darilom dedka Mraza v sklopu MO Novo mesto, v povezavi z DPM Mojca.

Že pogled na darilo pove, da očitno denarja za nakup ni, potem, ko pa otrok odpre knjigo, ki je del darila, pa vsi skupaj dojamemo, da pri nakupu nihče ni pogledal niti vsebine knjige. Taka vsebina pa res ni primerna za darilo majhnih otrok. Prilagam sliko prve strani knjige.

Mislim, da je sedaj zadnji in skrajni čas, da MO NM prekine sodelovanje z društvom v smislu obdarovanja, ker to vse skupaj ni za nikamor. Ostale občine so se odločile pravilno, ko so odstopile od tega projekta, ker s takim darilom si vsi udeleženi delajo samo blamažo.

Mislim, da bi lahko tudi vi povprašali MO NM, kako to, da še vseeno vztrajajo pri tem projektu, ko jih je z vsebino takega darila lahko sram, da so del tega. Sicer pa vse kritike letijo tudi na društvo samo - tudi če ni denarja, bi lahko pazili na to, kaj bo del darila.

B. D.

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

21.12.2021+2     + (2)     – (0)     Oceni yeya88 

Moja kritika ne leti na darilo, ker otroku je pomembno doživetje. V vabilu obljubljajo predstavo, ki je ni bilo. Videti bi morali razočaranje otrok, ko niso doživeli tega. Na mrazu ob 7h zvečer smo v vrsti čakali 1 uro za 15 sekund z neprijaznim Dedkom Mrazom. Sprašujem se, zakaj se lahko recimo v Stožicah izvajajo koncerti v tem času, otroci pa niso morali na toplem pogledati Dedka Mraza in predstave? Ravno tako smo na trgu potrebovali PCT in maske, s tem, da smo bili vzunaj veliko bolj nagneteni, kot bi bili v dvorani. Žal bodo s slabo organizacijo pokopali lepo tradicijo obdarovanj.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava