Ljubezen po domače: Jure Struna po šovu našel srečo

18.5.2022 | 14:20

Jure Struna (osebni arhiv)

Jure Struna (osebni arhiv)

Ljubezen po domače: Jure Struna po šovu našel srečo

Lastnik konjeniškega ranča Prebil nam je zaupal, kaj se je zgodilo med njim in Patricijo po snemanju zadnje oddaje, izvedeli pa smo tudi, da mu dni lepša prav posebno dekle …

Jure, oddaja Ljubezen po domače je končana, eno kratko poglavje v tvojem življenju je z enoletnim zamikom tudi uradno zaključeno. V tem letu se je najbrž tudi kaj spremenilo, ampak kar je najpomembneje, povej nam, kako si? Kako se imaš?

Ja, zanimiva izkušnja je za menoj, polna doživetij, izzivov, novi poznanstev, pa tudi ljubezni. Ampak življenje teče naprej. Edino prepoznaven sem, kamorkoli pridem, me ljudje povprašajo o šovu in podobno. Tudi preko družbenih omrežij je veliko zanimanja zame in za ranč … Ko danes pogledam na vse skupaj, lahko rečem, da sem vesel.

Lepo. Kaj pa se je zgodilo s Patricijo? Zdi se, da so bila med vama tudi kasneje prisotna čustva, čeprav odnosa nista nadgradila. Sta si po zadnjem skupinskem srečanju še dala priložnost ali vaju je življenje pač odtujilo in sta danes le še dobra znanca?

S Patricijo sva se po šovu še dobila in se pogovorila. Med nama so čustva prisotna, ampak morda ni še pravi čas za naju ... Do tega spoznanja sva prišla oba.

Škoda. Ampak glede na popularnost, najbrž mnogo deklet zbere pogum in te 'pocuka' za rokav. Se je morda nasmehnila sreča in si v minulem letu spoznal dekle/žensko s katero bi lahko odjahal v prihodnost?

Kar se tiče ljubezni, lahko za enkrat povem, da sem v krasnem odnosu z eno super punco. Kako se bo razpletlo pa vam sporočim …

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava