FOTO: Tudi motoristi na dan mladosti obiskali Kumrovec

31.5.2022 | 14:20

FOTO: Tudi motoristi na dan mladosti obiskali Kumrovec

V sredo, 25. maja, na nekdanji dan mladosti, smo se posavski motoristi odločili, da z vožnjo v Kumrovec počastijo nekdanji praznik, ki je šel v pozabo. Po skupnem snidenju v Spodnjem Starem Gradu smo vožnjo preko Bizeljskega nadaljevali do Kumrovca, kjer smo obiskali muzej oz. rojstno hišo Josipa Broza –Tita. Tam smo se srečali z motoristi iz drugih klubov in društev.

Res se je veliko spremenilo glede samega parkiranja in vstopnine, pa smo tudi to preživeli. Pred leti ni bilo potrebno nič plačati, sedaj pa tudi za motor plačaš parkirnino, seveda je treba plačati tudi vstop za ogled, tudi tega prej ni bilo. Za penzioniste smo dobili popust, lahko pa pohvalimo, da je celoten muzej tako od zunaj kot v notranjih prostorih čist in urejen, zato lahko pozabiš tudi na plačano vstopnino, saj je verjetno veliko dela, da je lahko objekt v takšnem stanju, kot je ...

Anton Hruševar

Galerija

kumrovec (01)
kumrovec (02)
kumrovec (03)
kumrovec (04)
kumrovec (05)
kumrovec (06)
kumrovec (07)
kumrovec (08)
kumrovec (09)
kumrovec (10)
kumrovec (11)
kumrovec (12)
kumrovec (13)
kumrovec (14)
kumrovec (15)

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

31.5.2022–1     + (2)     – (3)     Oceni fakta 

Žalostno, da sami sivi starci padajo na komunistične pravljice, katerim se že otroci v vrtcih režijo. Kar naprej do Drvarja in JAJCA. Budale!!!!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava