Frenk Derenda in 60. rojstni dan - Nušina čestitka in družinsko potovanje

18.8.2022 | 13:40

Frenk Derenda in 60. rojstni dan - Nušina čestitka in družinsko potovanje
Frenk Derenda in 60. rojstni dan - Nušina čestitka in družinsko potovanje

Pevkina prisrčna čestitka možu ob 60. obletnici - Frenk Derenda obeležil okrogli jubilej, družino ob tem odpeljal na potep, Nuša pa mu je poklonila ganljivo javno posvetilo.

Pevka Nuša Derenda in njen Frenk sta poročena že dobrih 35 let, skupaj pa sta še veliko dlje. Skupaj sta preživela že marsikatere težke, pa tudi številne lepe trenutke, njuna ljubezen, ki je prinesla tudi dva čudovita sinova, Matevža in Gašperja, pa je še vedno trdna.

Kako zelo ceni soproga, je Nuša pokazala v čudovitem posvetilu, ki ga je na družbenih omrežjih objavila ob njegovem okroglem jubileju.

»Frenk, moj mladenič, danes praznuje 60 let,« je začela. »Kot pravi moja zadnja pesem Valček, je ljubezen plutje po včasih mirnem, včasih razburkanem morju. Pa vendar je ljubezen nekaj najlepšega. Frenk, hvala. Hvala, da se že skoraj celo življenje od tebe učim, da skupaj rasteva, se spoštujeva in dopolnjujeva. Hvala, da me kdaj razjeziš in hvala, da smo ob tebi lahko srečni.«

Zaželela mu je ogromno lepih stvari in naj še naprej ostane zdrav, dobrosrčen in nasmejan. »Takšnega te imamo najrajši. Nikoli ne pozabi, da te imamo neizmerno radi.«

Poleg tega pa je še razkrila, kako so obeležili Frenkovo šestdesetletnico: celotno družino – skupaj z njihovo psičko Vivi – je odpeljal na izlet v neznano. »In tako že dva dni vsi skupaj uživamo in raziskujemo Slovenijo,« z nasmehom pravi Nuša.

njena.si
Foto: FB

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava