Mario Galunič ima dva obraza – enega na TV, drugega v svoji dolenjski hiški

1.10.2022 | 17:50

Foto: revija Zvezde

Foto: revija Zvezde

Mario in njegov Rudi (Foto: osebni arhiv)

Mario in njegov Rudi (Foto: osebni arhiv)

Foto: Žiga Culiberg

Foto: Žiga Culiberg

Mario Galunič ne skriva, da ima dve osebnosti. ' Tisto eno uro zaživi neka posebna izdaja mene.'

Priljubljeni voditelj kviza Joker Mario Galunič že več kot tri desetletja velja za obraz nacionalne televizije, ki svojemu delu dodaja neko svojo začimbo prijaznosti. Seveda pa zna Mario kot pravi profesionalec ločiti delo od zasebnosti.

»Nočem reči, da sem v zasebnem življenju natančno tak, kot je Mario pred kamero. To nikoli ne gre in nihče ni takšen mojster, da bi mu to uspelo. Tisto eno uro zaživi neka posebna izdaja mene, a nisem skregan sam s seboj, tudi to sem jaz. Ne samo to, ampak tudi to.

Načelno sem prijazen človek, in če ti ljudje pred kamero zaupajo, pridejo k tebi, se ti prepustijo, potem resnično nimam nobenega veselja do njih biti neprijazen, zadirčen ali pa jih morda spraševati stvari, ki jih ne želijo slišati. Tak sem, na srečo delam v razvedrilnem programu, tako da je to mogoče,« pravi Mario, ki zabavne vsebine ustvarja s srcem.

»Služba mi veliko pomeni in hvala bogu lahko počnem pred kamero to, kar me tudi veseli. Ni mi treba delati oddaj, ki jih ne čutim, tako da se to mora nekje poznati. Toda ni služba edina stvar, ki me v življenju zanima ali ki mi največ pomeni.

Največ mi pomeni moje, recimo temu, mirno zasebno življenje, moja hiška v naravi, kuža, ljudje, ki jih imam rad in oni mene – upam,« je še v smehu priznal priljubljeni voditelj.

revija Lady

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava