Začenja se končnica 2. SKL

28.3.2023 | 10:00

Začenja se končnica 2. SKL

Športni pozdrav iz panja! Tekmovanja vseh starostnih kategorij, kjer nastopajo Troti, so v polnem zamahu. Tekem je ogromno, vsakodnevno pa se trudimo, da smo čimbolj uspešni na vseh frontah. Pregled preteklega tedna začnimo s prestavljeno tekmo U14.

Slednji so že v torek gostovali v Domžalah pri ekipi Heliosa. Na Livado so z nasmeški na obrazu prinesli dve točki, oranžne prijatelje so premagali z 51:65. To je bila enajsta zaporedna zmaga za to našo ekipo. Bravo Trotki!

V soboto so naši najmlajši fantje v kategoriji U10 sodelovali na manifestaciji v Športni dvorani Leona Štuklja, kjer so se pomerili proti domačinom iz KK Krka in ekipi iz Velikih Lašč. V obeh tekmah so naši junaki dosegli ogromno košev, drug drugemu so podelili ogromno hajfajfov, na drugo stran Krke pa so se vrnili srečni, zadovoljni in polni novih izkušenj. Ob takšnih nastopih trotovska prihodnost izgleda izjemno svetla. Ploskamo!

U12 ekipa je gostila turnir v našem domu na Livadi. Njihovi nasprotniki so bili Ljubljančani, pomerili smo se proti KK Ilirija in KK Globus. Tudi v tej kategoriji so naši fantje pokazali zavidljiv nivo košarkarskega znanja, najbolj pa smo ponosni na trotovski duh, ki ga ponosno nosijo s sabo.

Ekipa U16 je po treh zaporednih zmagah tokrat doživela poraz na gostovanju v Cerkljah na Gorenjskem. Javna obljuba je, da bodo ta teden premagali vse šolske obveznosti in napade virusov in že med vikendom poskušali biti najboljši, kar so lahko. Pa da vidimo... :)

Začenja se končnica 2. SKL

Ekipa U20 je s tekmo v Kamniku končala svojo sezono. Kamničanom so ob koncu čestitali za zmago, nas pa bolj od tekme veseli povratek na parket našega Lazarja Radovića. Še ne polnoletni, popularni Lazo, ki se vrača po operaciji in ki v višino meri kar 210 centimetrov, je svojih prvih 15 minut po poškodbi odigral vrhunsko, ob vrnitvi na parket je dosegel 16 točk.

Članska ekipa je v soboto sklenila redni del tekmovanja z zmago proti Portorožu. (Nik Reberšak je enkrat res res fejst zakucal, poglejte priponko). Ob koncu tekme je bilo 69:50, po njej pa smo nestrpno pričakovali konec vseh ostalih srečanj, ki so odločala o tem, s katerega mesta se podajamo v končnico. V izjemno izenačeni sezoni, kjer drugo in šesto mesto delita samo dve zmagi, smo se zasidrali na petem mestu, kar nam je v četrtfinalu prineslo nastop proti KK Janče Ljubljana.

Že ob koncu rednega dela, lahko nad sezono naredimo veliko kljukico, saj smo z načrtno pomlajeno ekipo dosegli kar 14 zmag v 22. tekmah, kar je super uspeh!

O tem, kdaj boste lahko v domači tekmi četrtfinala na Livadi ploskali za nas, vas obvestimo zelo kmalu.

Do takrat vam mahamo,

Vaši Troti

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava