Zadnji komentarji

Ljudje ob Kolpi: Leopoldina Bavdek
tor, 15.6.2021 (11:25)
vl: Ko človek prečita kaj vse so ljudje v Beli krajini ustvarili v dobro vseh, nas je lahko tudi malo sram, saj se premalo govori o teh naši slavnih prednikih. So pa njihovi sodobniki cenili vse doseženo in jim dajali vse priznanje. Recimo Poldki Bavdkovi se je dostikrat poklonil tudi pesnik Župančič. Spomini nanjo so tudi zapisani v zbirki anekdot pisateja Jožeta Dularja.(vika lozar)

Kako je kirurg Erik Brecelj rešil življenje Silvestru Šurli
čet, 10.6.2021 (14:45)
miha: Dejte prosim nehat s temi članki. Tole no lokalno aktualno. Cela zgodba nima veze z Dolenjsko oz. lokalno sceno. Poleg tega nas to tudi ne zanima.

Urška Klakočar Zupančič - zaradi zapisa na FB srd Janševih pristašev
pon, 31.5.2021 (13:45)
Kleopatra: Pogumna sodnica, ko bi bilo vsaj več takšnih žensk, predvsem v aktualnih vejah oblasti, bi bilo življenje za nas državljane veliko boljše, predvsem pa pravičnejše. Upam, da parlamentarne volitve naslednje leto prinesejo spremembe in da odnesejo dolgoletni 'inventar', ki odločba o naši prihodnosti. Sicer pa se naj katerakoli vlada, leva ali desna, zaveda, da je v službi nas državljanov in da je država v lasti vseh državljanov.

Obiskali partizana in spomeničarja Stanka Kušljana
čet, 27.5.2021 (14:15)
miha: Pa ti lojzek si čist trapast. jst ti bom kar psihijatra poklical, naj te malo uredijo.... ker si preveč trapast, tut za ta portal

Ljudje ob Kolpi: Josip Kopinič, tajni agent ...  kot roman o Jamesu Bondu
pet, 28.5.2021 (13:25)
trebor: S pisateljem, s tako bujno domišljijo, bi se moral kdorkoli malo pogovarjati, ali pa mu na pašniku pomagati najti izgubljeno frulo.

Ste že očistili pečico in pekače? Rešitev je v sodi bikarboni in kisu
ned, 16.5.2021 (17:30)
marcko123: pridne roke vse uredijo

Kočevski Romi nevarni lastnim otrokom: ZD Kočevje razkriva
čet, 13.5.2021 (14:10)
tapravpodgurc: Krivico za to pa nosi tudi država, ki jim deli bonbončke v obliki socialnih transferjev in v ostalih oblikah. Zakaj bi končal osnovno šolo, če bo vse dobil od države in to ce,o več kot da bi delal.

Ljudje ob Kolpi: Vincenc Jereb
sre, 12.5.2021 (14:15)
vl: Simpatična predstavitev mojstra Jereba. Res je Bela krajina gostila kar lepo število v njej rojenih umetnikov in znanstvenikov, pa tudi duhovitežev. Na srečo imamo to vse lepo zabeleženo tudi po Borisovi zaslugi. (vika lozar)

DL: Stavba Ideal - Prihodnje leto skozi vrata Medgeneracijskega centra
pon, 10.5.2021 (11:30)
miha: se ne čudim da se je to zgodilo

DL: Portret tedna - Valerija Lekić Poljšak
pet, 7.5.2021 (14:00)
Lojzekov stric: Črnomaljski dom starejših dela dobro prav gotovo gre nekaj zaslug vodji zavoda, čestitke. Skrbi me pa zapis da so domovi po Sloveniji bili slabo pripravljeni verjamem direktorici. Zgleda, da Sarceva vlada ni razumela situacije, dejanja ne lazejo

ZB NOB Novo mesto s 1. številko glasila Naprej - proti oživljanju nacizma in fašizma
tor, 27.4.2021 (15:45)
Lojzekov stric: Martinček a ti se živiš v laži in propagandi, zresni se bodi odgovoren ,kaj konkretno napiši imej jajca

DL: Nikola in Verica, ''starosti'' belokranjskega poročanja
ned, 18.4.2021 (15:30)
miha: Edini ki je nepotreben si ti... pa tut na splošno

Praznično v Semiču: 80 let od dne, ki je omogočil Slovenijo
čet, 29.4.2021 (12:30)
winetou: Hahaha - belčka sta prišla na svoj račun !

Pismo groze: Napaka, zaradi katere je Erni zastalo srce
sob, 24.4.2021 (17:00)
vl: Dogajajo se napake, vendar mora človek v svojem življenju biti pripravljen na vse in take in podobvne napake pri tolikih pacientih, so pač verjetne. Tudi v mojem primeru so iz KC poslali šele čez dve leti po moževi smrti, vabilo za pregled. Nisem zganjala haloja, ker vem, da za tem ne stoji sovražno dejanje ampak enostavno človeška napaka. Bodimo bolj strpni. (vika lozar)

Violeti Tomić umrla mama
tor, 13.4.2021 (12:30)
tapravpodgurc: winteou...da te popravim, še bolj od Violete mi je odvraten ta šef ki ga ti omenjaš. Pa tudi tvoji šefi so odvratni! Obnašanje pa prilagajam na soebo s katero imam "kontakt" . Violeta zna točno to kar sem napisal, in nič več. Vsem tistim ki pa osebna mnenja povezujete z levo ali desno, priporočam malo razmisleka. Eni znamo brez politike razmišljat. Še enkrat, Violeti sožalje, politike pa se naj izogiba.

Mark Boris Andrijanič na čelu sveta za digitalizacijo
sre, 14.4.2021 (13:10)
martin: Ko človek misli, da ga ne more nič več presenetiti.

Občina Črnomelj: Napad na občinsko svetnico ostro obsojamo
pon, 12.4.2021 (14:10)
Lojzekov stric: Kaj zivi sama svetnica

Prvi evropski dan volne - nastopa tudi KP Kolpa
pet, 9.4.2021 (10:40)
vl: Simpatična fotografija Borisa z belokranjskim ovnom. Reklama glede uporabe ovčjega runa je zelo na mestu. Tusdi drugod po Sloveniji so pristopili k tej dejavnosti. Boris, s pravo ekipo, ki jo imaš v parku, boš uspel! (vika lozar)

Črnomelj: Pri nas že nekaj tednov okoli 100 okuženih
pet, 9.4.2021 (14:15)
vl: Hvala, gospod župan, vsak normalen občan bo vaše spodbudne besede in prijazne besede opozoril vzel resno. Zdrav razum nam narekuje, da smo za vsak napotek od nadrejenih v državi in v občini hvaležni in se jih držimo. Podatek o okuženih pa nam tudi marsikaj pove in je tudi vzpodbuda, da jemljemo vse skupaj bolj z odgovornostjo. (vika lozar)

Borut Pahor ob Svetovnem dnevu Romov: "Za vse nas veljajo enake pravice, iz katerih izhajajo tudi enake dolžnosti"
čet, 8.4.2021 (11:15)
tapravpodgurc: Kar se tiče pravic....le teh imajo že precej več kot "navadni" državljani. Torej je potrebno začeti delati na obveznostih romov...tukaj škripljemo. Predvsem država ki jim ponudi vse na pladnju. Kot prvi korak k realizaciji predlagam odpravo odtegljajev iz naslova socialnih transferjev.