Zadnji komentarji

9. maj, dan zmage nad nacizmom in fašizmom, je dan veselja
sre, 18.5.2022 (14:40)
Lojzekov stric: Kdo plačuje te maškarada

DL: Glas iz šolskih klopi - O vodi govorimo premalo
ned, 15.5.2022 (12:35)
delec: Pohvalno! Pa tudi po svoje neverjetno kako tehnologija hitro napreduje in kako so zaradi tehnolgije in njene vse večje dostopnosti, današnji otroci tudi lahko v multimediji mnogo prej napredni kot so bile številne generacije pred tem.

DL: ZD Novo mesto: Prazne čakalnice ne pomenijo, da ne delamo
pet, 6.5.2022 (14:30)
Jožko: "Gospa razmišlja in ne razume, zakaj takšno nezaupanje v znanost". Narod, ki se odloča za cepljenje ali ne odloča, se seznanja še z drugimi viri in ne sami "uradnimi". Recimo nemški Kohov institut, ki dela za nemško vlado, je znanstveno ugotovil, da so cepljeni zmanjšali svojo imunsko odpornost za več kot 80 %. Nekaj podobnega je tudi pri precepljenih Izraelcih. Potem so tu še posledice po cepljenju, ki jih je preveč. O tem se sploh ne govori tam kjer bi se moralo. In narod, ki se informira še drugje kot samo pri domačih strokovnjakih, ki edini lahko govore v MM medijih, ugotovi, da je pikanje nasilni postopek na telo, ki ne prinaša rešitve. Veliko ustrezneje bi bilo začeti s priporočili kako ojačati imunski sistem, ne opletati v okoljih, kjer lahko dobiš okužbo, se v takih okoljih primerno zaščititi in prenehati z neprestanim medijskim bombardiranjem o tem koliko je okuženih, na intenzivni in umrlih, ker zadeve niso tako dramatične. Sploh pa še do sedaj niso nikoli dosegle pogojev, ki bi po normativih dosegle razglasitev pandemije. Vendar uvedbo pandemije ukaže SZO. To pa je že druga zgodba.

Obeležili dan upora in obnovili spominska obeležja
pon, 2.5.2022 (17:30)
Lojzekov stric: Koliko so partizani pobili Slovencev več kot ukopatorjev ,banda pokvarjena

Borci obeležili kar tri pomembne dogodke
ned, 24.4.2022 (19:10)
Vili: Slavite morijo nad Slovenci? Dejte no że prenehat s tem ? Blli ste na pravi strani a nevredni besede svoboda. Morilci ste bili, kaf vsi vedo. Pravi spomeniki trpečih so v teherjah, kočevskem...

Bliža se 9. maj. Naj se ve, kdo je zmagal!
pon, 25.4.2022 (13:10)
Vili: Naj se neha s temi partizani. Poglejte kaj počno Rusi.

DL: Pohod do skritega bivališča partizanov - so šli tudi na romsko morišče?
ned, 24.4.2022 (15:30)
Lojzekov stric: Najboljše da kar v hosti ostanejo

Mladi raziskovali spomenike NOB
pet, 22.4.2022 (13:00)
Lojzekov stric: Komisija je dobro placana

NOB – zgodovina in propaganda
tor, 19.4.2022 (12:55)
Lojzekov stric: Ja res je čas da društvo neha trošiti proracunski denar in neha sirit laži in politizirat ,

Na veliki petek se perilo ne sme sušiti (viseti), saj takrat na križu visi Jezus
čet, 14.4.2022 (12:00)
Jožko: Poanta Velike noči ni v tem s čim se najprej nahraniti, kaj najprej pojesti in kaj prihraniti za pozneje, ampak nekje drugje. Pač za vse tiste. ki to praznujejo kot je zamišljeno. Prehranjevanje z običajno prevelikimi količinami hrane, naj bi prišlo na vrsto pozneje. Tistim, ki jim je pri praznovanju tega praznika prvenstveno hranjenje pa želim dober tek :-))

Glicinija, vzpenjavka z bogatimi cvetovi. A cela strupena!
tor, 12.4.2022 (12:20)
Jožko: Povdarek: VSI deli glicinije so STRUPENI in posebej nevarni za otroke. Torej pazite kam jo bodete posadili. Na področje kakega otroškega vrtca in kjer zna biti v dosegu otrok pa tudi neobveščenih in neprevidnih odraslih, je zagotovo ni za saditi...!

Ministru Vizjaku so za osebne namene predelali službeni avto
pon, 4.4.2022 (14:40)
winetou: Lojzek a ne boš sedaj nič napisal, ko tvoj dela svinjarijo ?

Jure Poglajen: Slovenci moramo na aprilske volitve
ned, 27.3.2022 (17:00)
Lojzekov stric: Joj kaksno bluzenje na kubik.

DL: Rešitve za pomanjkanje zdravnikov - Naj drag študij odslužijo?
sre, 23.3.2022 (14:45)
Jožko: Nekatere osnovne rešitve, našim demokratično izvoljenim odločevalcem, (pre)počasi pridejo na pamet kot rešitev. Pred realizacijo, če do nje sploh pride v kolikor toliko normalnih okoliščinah, pa preteče preveč časa. Ne more biti drugače, če lahko vsakdo odloča o tem, kdo je sposoben odločati sposobnosti nekoga, ki je v večino primerov, "stopil v zanj vsekakor prevelike čevlje". Potem so tu še ostali "interesi". In imamo kar imamo.

DL: Bo kolesarska steza tudi od brvi v Irči vasi do Podbreznika?
tor, 22.3.2022 (14:10)
miha: Skratka kaj je potem uraden odgovor? Mimogrede, kdaj naj bi bila ta brv dokončana, kakor je videt ni ravno nekih aktivnosti na teh doloviščih povezanih z brvjo?

Javorovica 16. marca 1944; kako sta poročala Jutro in Slovensko domobranstvo
sre, 16.3.2022 (14:40)
Jožko: Dolga desetletja so minila, vendar vse kaže, da bi tudi dandanes v podobni situaciji, ne bilo nič drugače. Politiki pa še kdo, skrbe za razdor. Ne rabimo sovražnika, pobili se bomo med sabo. Tisti italianski general je tedaj predvidel, da bo medsebojni spor trajal petdeset let. Zelo se je zmotil. Po brutalnem medsebojnem obkladanju v tem času, sprave ne bo niti naslednjih 50 let. Upajmo, da tudi ne kake konkretne vojne in bodimo realni, medsebojno pobijanje bi se, glede na nepopustljivost obeh strani, samo nadaljevalo. Zelo žalostno in brezumno !

Ozadje Reporterja in Maga bo pretreslo medije in politiko
pet, 11.3.2022 (14:40)
miha: Joj, hvala ne.

5. Večer lirike upora
ned, 27.2.2022 (11:40)
Vili: Ista ideologija kot jo širijo danes rusi

Ljudje ob Kolpi: Jernej Jereb
sre, 23.2.2022 (10:45)
vl: Podobar Jereb je večkrat omenjen tudi v zbirki anekdot metliškega pisatelja Jožeta Dularja. Bil je znan in spoštovan meščan Metike. (vika lozar)

Napadli Melanio Trump; ona jim vrača: ''Ste ubijalci sanj''
sob, 19.2.2022 (17:00)
true truic: "Beli klobuki " nimajo cene.....Melanija to ve.:) Nič hudega , namen je bil pravi. Bravo za našo deklino, kakorkoli humano dejanje!