Osmrtnice

Dolenjska

Bela krajina

Sporočamo žalostno vest, da je v 82. letu starosti umrla

MARIJA NEMANIČ

iz Želebeja 3.

Pogreb bo v družinskem krogu v sredo, 23. septembra, 14. uri na pokopališču v Rosalnicah pri Treh farah. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist obnove cerkve pri Treh farah.

Sporočamo žalostno vest, da je v 74. letu starosti umrl

MATO KOVAČ

iz Črnomlja.

Pogreb bo v torek, 22. septembra, 16. uri na pokopališču v Vojni vasi. Na dan pogreba bo od 10. ure dalje ležal v tamkajšnji 1. mrliški vežici.

Posavje

Sporočamo žalostno vest, da je v 84. letu starosti umrl

ALOJZ SLAVKO PRESKAR

iz Globokega 7a.

Pogreb bo v ožjem krogu v četrtek, 24. septembra, ob 15. uri na pokopališču v Pišecah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 77. letu starosti umrl

MIHAEL LAPUH

iz Brežic, Vegova ulica 6.

Pogreb bo zaradi aktualnih razmer v ožjem krogu v četrtek, 24. septembra, ob 15. uri na pokopališču v Brežicah. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 86. letu starosti umrla

MARIJA KERIN,

rojena Žarn,

iz Leskovca pri Krškem.

Pogreb bo v ožjem krogu v torek, 22. septembra, ob 15. uri na pokopališču v Leskovcu pri Krškem. Na dan pogreba bo od 12. ure dalje ležala v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 95. letu starosti umrla

MARIJA OGOREVC,

rojena Blažinč,

s Piršenbrega 14.

Pogreb bo v ožjem krogu v torek, 22. septembra, na pokopališču v Pišecah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Arhiv rubrike Osmrtnice in zahvale ›

Osmrtnice na Dolenjskilist.si ›

Radijske osmrtnice in zahvale ›