Osmrtnice

Dolenjska

Sporočamo žalostno vest, da je v 57. letu starosti umrla

HELENA STRMEC

iz Novega mesta.

Pogreb bo v ponedeljek, 25. oktobra, ob 13. uri na pokopališču v Srebrničah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 52. letu starosti umrl

JOŽE KREN

z Dolenjih Sušic 5.

Pogreb bo v soboto, 23. oktobra, ob 12. uri na pokopališču na Gorenjih Sušicah. Od petka, 22. oktobra, od 10. ure dalje bo ležal v mrliški vežici v Dolenjskih Toplicah.

Bela krajina

Sporočamo žalostno vest, da je v 89. letu starosti umrl

JOŽEF BRODARIČ

iz Črnomlja, Ulica Sadež 30.

Pogreb v ožjem družinskem krogu bo v ponedeljek, 25. oktobra, ob 15. uri na pokopališču na Krasincu. Žara bo na dan pogreba od 10. do 14.30 ure v 2. mrliški vežici v Vojni vasi.

Sporočamo žalostno vest, da je v 63. letu starosti  umrl

VINKO ROŽMAN

z Lokev.

Pogreb bo v soboto, 23. oktobra, ob 16. uri na pokopališču na Otovcu. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v 2. mrliški vežici v Vojni vasi. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo.

Posavje

Sporočamo žalostno vest, da je v 78. letu starosti umrl

ANTON ŽNIDARŠIČ

z Vrha pri Boštanju.

Pogreb bo v ponedeljek, 25. oktobra, ob 15. uri na pokopališču v Boštanju. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 82. letu starosti umrl

ALOJZ GOLOB

z Drnovega.

Pogreb bo v torek, 26. oktobra, ob 15. uri na pokopališču v Leskovcu pri Krškem. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 57. letu starosti umrla

MARJANA MEŠIČEK

z Dovškega, Senovo.

Pogreb bo v sredo , 27. oktobra, ob 15. uri na pokopališču na Senovem. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo

Sporočamo žalostno vest, da je v 72. letu starosti umrl

BRANKO PAVLIČ

iz Dobove.

Pogreb bo v soboto, 23. oktobra, ob 14. uri na pokopališču v Dobovi. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 71. letu starosti umrl

ZVONKO GREGORIČ

iz Curnovca, Artiče.

Pogreb bo v soboto, 23. oktobra, ob 15.30 uri na pokopališču v Krškem. Žara bo na dan pogreba od 11.30 ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo.

Arhiv rubrike Osmrtnice in zahvale ›

Osmrtnice na Dolenjskilist.si ›

Radijske osmrtnice in zahvale ›