Arhiv osmrtnic

Začetni datum: petek, 26.2.2021, stran: 1

Sporočamo žalostno vest, da je v 73. letu starosti umrl

ANTON ŽVAB

iz Dolenje vasi.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v torek, 2. marca, ob 14.30 uri na pokopališču v Vojni vasi. Na dan pogreba bo od 10. ure dalje ležal v tamkajšnji 1. mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 73. letu starosti umrla

KATARINA ROGINA

z Belčjega Vrha.

Pogreb bo v družinskem krogu v ponedeljek, 1. marca, ob 16. uri na pokopališču v Dragatušu. V nedeljo, 28. februarja, bo od 17. do 21. ure in na dan pogreba od 8. ure dalje ležala v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 59. letu starosti umrl

EDVARD ZADNIK

iz Velikih Brusnic 55 a.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v soboto, 27. februarja, ob 13. uri na pokopališču v Velikih Brusnicah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Prostovoljno gasilsko društvo Brežice – okolica sporoča, da je umrl njihov dolgoletni aktivni član

JOŽEF PEPI OSTRELIČ

iz Gornjega Lenarta 20, nazadnje stanujoč v Dolenji vasi pri Krškem.

Pogreb bo zaradi aktualnih razmer v družinskem krogu v soboto, 27. februarja, na pokopališču v Brežicah. Žara bo na dan pogreba od 11. do 13. ure v tamkajšnji poslovilni dvorani.

Ohranili ga bomo v trajnem spominu.

Sporočamo žalostno vest, da je v 80. letu starosti umrl

MIJO ĆOS

iz Kočevja pri Črnomlju.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v ponedeljek, 1. marca, ob 15. uri na pokopališču v Vojni vasi. Žara bo na dan pogreba od 11. dalje v tamkajšnji 2. mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 79. letu starosti umrla

DANICA PRIJANOVIČ

iz Knežine.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v torek, 2. marca, ob 16. uri na pokopališču v Dragatušu. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 90. letu starosti umrla

JULIJANA AMON

iz Reštanja, zadnja leta oskrbovanka Doma starejših občanov v Krškem.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v petek, 26. februarja, ob 15. uri na pokopališču v Senovem. Na dan pogreba bo od 13. ure dalje ležala v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 73. letu starosti umrl

LEOPOLD KLOBUČAR

iz Črnomlja.

Pogreb bo zaradi aktualnih razmer v ožjem družinskem krogu v soboto, 27. februarja, ob 15. uri na pokopališču v Pustem Gradcu. Žara bo na dan pogreba od 11. do 14.30 ure v mrliški vežici v Dragatušu. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 88. letu starosti umrla

ROZALIJA NOVOSEL,

rojena Žnideršič,

iz Bukoška.

Pogreb bo zaradi aktualnih razmer v najožjem družinskem krogu. Od nje se lahko poslovite na kraju njenega počitka, od 27. februarja, na pokopališču v Brežicah.

Sporočamo žalostno vest, da je v 71. letu starosti umrl

LEOPOLD CURHALEK

z Velikih Malenc.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v soboto, 27. februarja, ob 14. uri na pokopališču na Velikih Malencah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

1 2 3 4 5 ...