Arhiv osmrtnic

Začetni datum: sobota, 21.5.2022, stran: 1

Sporočamo žalostno vest, da je v 70. letu starosti umrl  

VLADO BRENKO

z Bojsnega.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v torek, 24. maja, na pokopališču v Pišecah. Žara bo na dan pogreba od 11. do 15. ure v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 95. letu starosti umrla

ANGELA COLARIČ,

rojena Urbanč,

z Mrtvic,

ki je zadnja leta živela v Domu starejših občanov Krško.

Pogreb bo v sredo, 25. maja, ob 17. uri na pokopališču v Leskovcu pri Krškem. Žara bo na dan pogreba od 13. ure v tamkajšnji mrliški vežici.

ZAHVALA

Kogar imaš rad
nikoli ne umre,
le daleč, daleč je…

Ob boleči izgubi naše drage

KATARINE MURKO

iz Dolenjih Skopic

se iskreno zahvaljujemo vsem sorodnikom, prijateljem, sosedom in znancem za izrečeno sožalje, darovano cvetje, sveče, svete maše in denarno pomoč. Hvala pogrebni službi Žičkar za organizacijo pogreba in gospodu župniku Janezu Žaklju za lepo opravljen obred in nagovor. Še enkrat lepa hvala vsem, ki ste jo pospremili njeni zadnji poti.

Žalujoči: vsi, ki smo jo imeli radi

Sporočamo žalostno vest, da je v 63. letu starosti umrl

BOJAN KODERMAN

iz Pavičičev.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v ponedeljek, 23. maja, ob 10. uri na pokopališču v Adlešičih. Žara bo na dan pogreba od 8. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 93. letu starosti umrla

BERNARDINA - NADA BOŽIČNIK

s Senovega.

Pogreb bo v sredo, 25. maja, ob 16. uri na pokopališču na Senovem. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Lovska družina Pišece sporoča žalostno vest, da je v 87. letu umrl dolgoletni član

MIHA PRESKAR

iz Pavlove vasi, ki je dolga leta živel v Brežicah.

Pogreb z lovskimi častmi bo v soboto, 21. maja, ob 16. uri na pokopališču v Pišecah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 87. letu starosti umrl

SLAVKO HOČEVAR

iz Dolnje Stare vasi 45 pri Škocjanu.

Pogreb bo v soboto, 21. maja, ob 16.15 uri izpred mrliške vežice v Škocjanu na pokopališču v Dolnji Stari vasi. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v mrliški vežici v Škocjanu.

Sporočamo žalostno vest, da je v 80. letu starosti umrl

LUDVIK KUNEJ

z Zdol.

Pogreb bo v soboto, 21. maja, ob 15. uri na pokopališču na Zdolah. Pokojnik bo na dan pogreba od 11. ure dalje ležal v tamkajšnji mrliški vežici.

ZAHVALA

Po licu solza se spusti
in v srcu bolečina tli.
A v mislih le eno živi,
da enkrat skupaj bomo vsi.

Na mariborskem pobreškem pokopališču smo se 3. maja poslovili od našega

MARIA SRDAREVA

(1979-2022)

iz Dolenjih Skopic.

Iskreno se zahvaljujemo vsem sorodnikom, prijateljem, sosedom iz C. P. B. 19 in Dolenjih Skopic, znancem ter sodelavcem Hočevar, Keržan, Klemenčič in Grieshaber za vso podporo, izrečeno sožalje, podarjeno cvetje in sveče. Hvala doktorju Iljažu in njegovemu osebju. Hvala gospodu župniku za lepo opravljen obred, pogrebni službi Žičkar in pogrebni službi Help za sočutne besede slovesa in organizacijo pogreba. Najlepša hvala vsem in vsakemu posebej, ki ste se mu poklonili in ga pospremili na njegovi zadnji poti. Še enkrat hvala vsem, ki ste nam stali ob strani v teh težkih trenutkih, pa vas nismo posebej imenovali. Ohranili ga bomo v lepem spominu.

Žalujoči: vsi njegovi in vsi, ki smo ga imeli radi

ZAHVALA

Ob boleči izgubi naše drage mame

VIDE GREGORČIČ

z Blance

se iskreno zahvaljujemo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem za pomoč, izrečeno sožalje, darovano cvetje, sveče in svete maše. Posebna zahvala gospodu župniku Jožetu Špesu za lepo opravljen verski obred, pogrebni službi Žičkar za organizacijo pogreba in praporščakom. Hvala vsem, ki jo boste ohranili v lepem spominu.

Žalujoči: vsi njeni

1 2 3 4 5 ...